KDI përkrahë zhvillimin e demokracisë
përmes angazhimit të qytetarëve dhe OJQ-ve
në procesin e krijimit të politikave,
rritjes së transparencës dhe llogaridhënies së institucioneve publike.
Logo e TI

Publikimet: Fuqizimi i Gruas në Politikë dhe Vendimmarrje

 Publikimet e vitit: 2017
Analizë Gjinore
Faqe 
Gjuha Shqip
Përkrahur nga:  OPIC
Programi:  Fuqizimi i Gruas nĂ« PolitikĂ« dhe Vendimmarrje
Facebook  Twitter Klikoni këtu për ta shkarkuar publikimin
 
Qeverisja Lokale Që Garanton Barazi Gjinore
Faqe 
Gjuha Shqip
Përkrahur nga:  OPIC
Programi:  Fuqizimi i Gruas nĂ« PolitikĂ« dhe Vendimmarrje
Facebook  Twitter Klikoni këtu për ta shkarkuar publikimin
 
Platformë e Barazisë Gjinore
Faqe 
Gjuha Shqip
Përkrahur nga:  OPIC
Programi:  Fuqizimi i Gruas nĂ« PolitikĂ« dhe Vendimmarrje
Facebook  Twitter Klikoni këtu për ta shkarkuar publikimin
 
Punesimi i Grave, Zhvillim i Shoqerise
Faqe 20
Gjuha Shqip
Përkrahur nga:  Olof Palme International Center
Programi:  Fuqizimi i Gruas nĂ« PolitikĂ« dhe Vendimmarrje
Facebook  Twitter Klikoni këtu për ta shkarkuar publikimin
 
Perkrahja e Gruas me Veteiniciative Biznesore
Faqe 20
Gjuha Shqip
Përkrahur nga:  Olof Palme International Center
Programi:  Fuqizimi i Gruas nĂ« PolitikĂ« dhe Vendimmarrje
Facebook  Twitter Klikoni këtu për ta shkarkuar publikimin
 
Me Pak Pengesa e me Shume Mundesi Per Nenat Veteushqyese
Faqe 20
Gjuha Shqip
Përkrahur nga:  Olof Palme International Center
Programi:  Fuqizimi i Gruas nĂ« PolitikĂ« dhe Vendimmarrje
Facebook  Twitter Klikoni këtu për ta shkarkuar publikimin
 

LAJMËRO
KORRUPSIONIN

TEL

0800 77777


Thirrjet janë pa pagesë,
të besueshme dhe konfidenciale.


DATABAZA PËR HULUMTIME
    PARLAMENTARE

Regjitrohu këtu


Ngjarjet e fundit

Ngjarje tjera: (16)...


KDI në media


Newsletter


Publikimet tjera: (3)...


WEB FAQE PËR PROGRAME DHE RRJETËZIME

Copyright 2005 - 2018 © Kosova Democratic Institute - All Rights Reserved