KDI përkrahë zhvillimin e demokracisë
përmes angazhimit të qytetarëve dhe OJQ-ve
në procesin e krijimit të politikave,
rritjes së transparencës dhe llogaridhënies së institucioneve publike.
Logo e TI

Publikimet: Transparenca dhe Kundër-korrupsioni

 Publikimet e vitit: 2017
Fushate Per Parate
Faqe 
Gjuha Shqip
Përkrahur nga:  
Programi:  Transparenca dhe KundĂ«r-korrupsioni
Facebook  Twitter Klikoni këtu për ta shkarkuar publikimin
 
Parate Ne Politike
Faqe 
Gjuha Shqip
Përkrahur nga:  
Programi:  Transparenca dhe KundĂ«r-korrupsioni
Facebook  Twitter Klikoni këtu për ta shkarkuar publikimin
 
Skanimi i Integritetit Ne Sektorin e Drejtesise
Faqe 52
Gjuha Shqip
Përkrahur nga:  Ambasada Holandeze ne Kosove
Programi:  Transparenca dhe KundĂ«r-korrupsioni
Facebook  Twitter Klikoni këtu për ta shkarkuar publikimin
 
Kosovo Justice Sector Integrity Scan
Faqe 52
Gjuha Anglisht
Përkrahur nga:  Dutch Embassy Kosovo
Programi:  Transparenca dhe KundĂ«r-korrupsioni
Facebook  Twitter Klikoni këtu për ta shkarkuar publikimin
 
Punetoret Qe (s)kane Te Drejta
Faqe 35
Gjuha Shqip
Përkrahur nga:  Minstria e Puneve te Jashtme te Gjermanise
Programi:  Transparenca dhe KundĂ«r-korrupsioni
Facebook  Twitter Klikoni këtu për ta shkarkuar publikimin
 
Raporti i Anketes Iniciativa Per Integritet Ne Sistemin e Drejtesise
Faqe 48
Gjuha Shqip
Përkrahur nga:  International Narcotics and Law Enforcement & National Center for State Courts
Programi:  Transparenca dhe KundĂ«r-korrupsioni
Facebook  Twitter Klikoni këtu për ta shkarkuar publikimin
 
Judicial Integrity Initiative Survey Report
Faqe 48
Gjuha Anglisht
Përkrahur nga:  International Narcotics and Law Enforcement & National Center for State Courts
Programi:  Transparenca dhe KundĂ«r-korrupsioni
Facebook  Twitter Klikoni këtu për ta shkarkuar publikimin
 
Investimet e Arnuara
Faqe 32
Gjuha Shqip
Përkrahur nga:  KFOS
Programi:  Transparenca dhe KundĂ«r-korrupsioni
Facebook  Twitter Klikoni këtu për ta shkarkuar publikimin
 
Review of Practices of Law on Political Parties
Faqe 24
Gjuha Anglisht
Përkrahur nga:  European Union
Programi:  Transparenca dhe KundĂ«r-korrupsioni
Facebook  Twitter Klikoni këtu për ta shkarkuar publikimin
 
 Publikimet e vitit: 2016
 Publikimet e vitit: 2015
 Publikimet e vitit: 2014
 Publikimet e vitit: -0001

LAJMËRO
KORRUPSIONIN

TEL

0800 77777


Thirrjet janë pa pagesë,
të besueshme dhe konfidenciale.


DATABAZA PËR HULUMTIME
    PARLAMENTARE

Regjitrohu këtu


Ngjarjet e fundit

Ngjarje tjera: (16)...


KDI në media


Newsletter


Publikimet tjera: (3)...


WEB FAQE PËR PROGRAME DHE RRJETËZIME

Copyright 2005 - 2018 © Kosova Democratic Institute - All Rights Reserved