KDI përkrahë zhvillimin e demokracisë
përmes angazhimit të qytetarëve dhe OJQ-ve
në procesin e krijimit të politikave,
rritjes së transparencës dhe llogaridhënies së institucioneve publike.
Logo e TI

Publikimet: Demokratizimi dhe Praktikat Parlamentare

 Publikimet e vitit: 2017
Sondazh-faza e Re Dialogut Kosove-serbi, Kendveshtrimi i Qytetareve
Faqe 20
Gjuha Shqip
Përkrahur nga:  Ambasada Zvicerane
Programi:  Demokratizimi dhe Praktikat Parlamentare
Facebook  Twitter Klikoni këtu për ta shkarkuar publikimin
 
Kdi Annual Report 2016
Faqe 64
Gjuha Anglisht
Përkrahur nga:  
Programi:  Demokratizimi dhe Praktikat Parlamentare
Facebook  Twitter Klikoni këtu për ta shkarkuar publikimin
 
Hulumtim i Opinionit Publik: 6 Vite Pas (mos)konsolidim i Shtetësisë
Faqe 20
Gjuha Shqip
Përkrahur nga:  Ambasada Zvicerane
Programi:  Demokratizimi dhe Praktikat Parlamentare
Facebook  Twitter Klikoni këtu për ta shkarkuar publikimin
 
Hulumtim i Opinionit Publik: Dialogu dhe Marrëveshjet Në Sytë e Qytetarëve
Faqe 20
Gjuha Shqip
Përkrahur nga:  Departmenti Federal i Punëve të Jashtme të Zvicrës
Programi:  Demokratizimi dhe Praktikat Parlamentare
Facebook  Twitter Klikoni këtu për ta shkarkuar publikimin
 
 Publikimet e vitit: 2016
 Publikimet e vitit: 2015
 Publikimet e vitit: 2013

LAJMËRO
KORRUPSIONIN

TEL

0800 77777


Thirrjet janë pa pagesë,
të besueshme dhe konfidenciale.


DATABAZA PËR HULUMTIME
    PARLAMENTARE

Regjitrohu këtu


Ngjarjet e fundit

Ngjarje tjera: (16)...


KDI në media


Newsletter


Publikimet tjera: (3)...


WEB FAQE PËR PROGRAME DHE RRJETËZIME

Copyright 2005 - 2018 © Kosova Democratic Institute - All Rights Reserved