KDI përkrahë zhvillimin e demokracisë
përmes angazhimit të qytetarëve dhe OJQ-ve
në procesin e krijimit të politikave,
rritjes së transparencës dhe llogaridhënies së institucioneve publike.
Logo e TI

ARKIVI I AKTIVITETEVE

29-09-2017 - Kamenice

Cka dini per korrupsionin

11-06-2017 - Prishtine

DnV: 165 vendvotime hapen me vonese

07-02-2017 - Prishtinë

Grate konkurrente ne politikberje

07-07-2016 - Prishtinë

ENEMO lanson uebfaqen e re

12-05-2016 - Prishtinë

149 Këshilltarët politik në Euro

30-12-2015 - Prishtinë

Kuvendi joefektiv në vitin 2015

23-12-2015 - Prishtinë

Paraja Publike apo Konkurrenca?

29-04-2015 - Prishtinë

Takimi i Dytë i Grupit Këshillues

14-11-2014 - Prishtinë

Transprometrin Komunal

13-10-2013 - Prishtinë

Komunikatë për Media

PUBLIKIMET E FUNDITFushate Per Parate ...
Viti i publikimit:  2017

Parate Ne Politike ...
Viti i publikimit:  2017

Publikimet tjera: (109)...LAJMËRO
KORRUPSIONIN

TEL

0800 77777


Thirrjet janë pa pagesë,
të besueshme dhe konfidenciale.


DATABAZA PËR HULUMTIME
    PARLAMENTARE

Regjitrohu këtu


Ngjarjet e fundit

Ngjarje tjera: (16)...


KDI në media


Newsletter


Publikimet tjera: (3)...


WEB FAQE PËR PROGRAME DHE RRJETËZIME

Copyright 2005 - 2018 © Kosova Democratic Institute - All Rights Reserved