KDI përkrahë zhvillimin e demokracisë
përmes angazhimit të qytetarëve dhe OJQ-ve
në procesin e krijimit të politikave,
rritjes së transparencës dhe llogaridhënies së institucioneve publike.
Logo e TI

Raporto Korrusionin Online

Nga kjo faqe ju mund të na informoni për rastin tuaj lidhur me korrupsionin.
Informatat tuaja do të mbeten anonime.

Pasi t'i plotësoni këto fusha të mëposhtme, dhe të i dërgoni duke shtypur butonin RAPORTO, ne do t'ju përgjigjemi sa më parë që është e mundur!
 

Warning: session_start(): Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /nfs/c08/h01/mnt/118104/domains/kdi-kosova.org/html/includes/head.php:7) in /nfs/c08/h01/mnt/118104/domains/kdi-kosova.org/html/includes/faqet/raporto.php on line 4

Warning: session_start(): Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /nfs/c08/h01/mnt/118104/domains/kdi-kosova.org/html/includes/head.php:7) in /nfs/c08/h01/mnt/118104/domains/kdi-kosova.org/html/includes/faqet/raporto.php on line 4
Nëse nuk mund ta lexoni kodin e sigurisë? klikoni këtu për kodin tjetër

LAJMËRO
KORRUPSIONIN

TEL

0800 77777


Thirrjet janë pa pagesë,
të besueshme dhe konfidenciale.


DATABAZA PËR HULUMTIME
    PARLAMENTARE

Regjitrohu këtu


Ngjarjet e fundit

Ngjarje tjera: (16)...


KDI në media


Newsletter


Publikimet tjera: (3)...


WEB FAQE PËR PROGRAME DHE RRJETËZIME

Copyright 2005 - 2018 © Kosova Democratic Institute - All Rights Reserved