KDI përkrahë zhvillimin e demokracisë
përmes angazhimit të qytetarëve dhe OJQ-ve
në procesin e krijimit të politikave,
rritjes së transparencës dhe llogaridhënies së institucioneve publike.
Logo e TI

AKTIVITETET E FUNDIT

Nëpërmjet një konference për media, sot KDI publikoi  të gjeturat kryesore të hulumtimit të opinionit publik të dytë të re...

Më shumë

Përmes një konference, sot KDI në partneritet me Lëvizjen FOL dhe Qendrën për Bashkëpunim Ndërkombëtar Ligjor(CILC) ka shpalosur t&e...

Më shumë

Në bashkëpunim me Qendrën për Paqe dhe Tolerancë CPT sot KDI mbajti diskutimin publik me temën “Pritjet e serbëve të Kosovës p...

Më shumë

Në Sheshin e Lidhjes në Prizren, sot kur po shënohet Dita Ndërkombëtare Kundër Korrupsionit, komuniteti i artistëve por edhe qytetarët e ...

Më shumë

PUBLIKIMET E FUNDITFushate Per Parate ...
Viti i publikimit:  2017

Parate Ne Politike ...
Viti i publikimit:  2017

Publikimet tjera: (109)...LAJMËRO
KORRUPSIONIN

TEL

0800 77777


Thirrjet janë pa pagesë,
të besueshme dhe konfidenciale.


DATABAZA PËR HULUMTIME
    PARLAMENTARE

Regjitrohu këtu


Ngjarjet e fundit

Ngjarje tjera: (16)...


KDI në media


Newsletter


Publikimet tjera: (3)...


WEB FAQE PËR PROGRAME DHE RRJETËZIME

Copyright 2005 - 2018 © Kosova Democratic Institute - All Rights Reserved